ایران فیش مرجع ماهیان زینتی

مشاوره ، آموزش و فروش انواع ماهیان زینتی با ارسال به سراسر کشور

ایران فیش
خانه » مقالات آموزشی » آموزش فرآوری و تخمیر برگ کاتاپا

آموزش فرآوری و تخمیر برگ کاتاپا

اشتراک گذاری مطلب:

برگ کاتاپا سرشار از اسید تانن می باشد که این یک خاصیت آنتی اکسیدانی قوی و عالی به مخزن نگهداری شما از ماهی ها می دهد . برگ کاتاپا را می توان به صورت مستقیم یا فرآوری شده در داخل تانک استفاده کنید ولی استفاده از برگ فرآوری شده بسیار نتیجه بهتری دارد.

تعداد زیادی از عزیزانی که از ما برگ کاتاپا تهیه کرده اند طرز فرآوری و تخمیر برگ را پرسیده و آنرا انجام میدهند اما تعدادی از این عمل اطلاعی نداشته و استفاده نمی کنند .

در این مقاله تصمیم گرفتم تا نحوه فرآوری و تخمیر برگ کاتاپا را توضیح دهم تا هر کسی از که از برگ کاتاپا استفاده می کند بهترین نتیجه را بگیرد .

برای فرآیند تخمیر به لوازم خاصی نیاز نیست و به راحتی انجام می شود تنها کمی فرصت و زمان نیاز می باشد

مراحل انجام کار : بعد از تهیه برگ ها آنها را به خوبی با آب سرد بشوئید و اگر آلودگی روی برگ ها دیدید آن ها را تمیز کنید

برگ ها را درون یک ظرف آب تمیز و بدون کلر قرار دهید .24 ساعت به آنها فرصت دهید به ازای هر لیتر یک قاشق غذا خوری نمک بدون ید اضافه کنید پیشنهاد من استفاده از نمک مخصوص هچ و پرورش آرتمیا می باشد .

بعد از 24 ساعت برگ ها را برداشته و درون یک پلاستیک زیپ دار قرار داده و تمام هوای ان را تخلیه کنید و در یک جای گرم و تاریک قرار دهید

میتوانید بعد از 48 تا 72 ساعت برگ ها رو برداشته و در معرض هوا قرار دهید تا برگ ها خشک شوند. برگ ها رو در محلی قرار دهید که احتمال آلودگی کمتر باشه بعنوان مثال حتی در اتاق و روبروی پنکه.

بعد از خشک شدن کامل برگ ها آنها را بسته بندی کنید و در زمان نیاز به مقدار لازم برگ را درون تانک ها قرار دهید خواهید دید犀利士 که برگ ها چه تاثیر عالی روی آب تانک شما دارند.

برای خرید برگ کاتاپا استریلیزه از اینجا اقدام کنید

امیدوارم که از این روش استفاده کنید و به دوستان خود معرفی کنید

0
    0
    لیست خرید شما
    سبد خرید شما خالی استبازگشت به فروشگاه